Egy hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek, melynek meg kell nyilvánulnia a társadalom tagjai, közösségei részéről is.

Szabó Nándorné 2018. február 16-án töltötte be a 90. életévét.

 

 kep

 

Magyarország Kormánya az Idős-ügyi Tanács kezdeményezésére, a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen rendeletet alkotott a szépkorúak jubileumi köszöntéséről.

A Magyar Köztársaság Kormánya ezért a szépkorúak iránti társadalmi megbecsülés kifejezéseképpen a Magyar Köztársaság nevében köszönti a 90., a 95. és a 100. életévüket betöltött, Magyarországon bejelentett lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárokat.

A jubileumi köszöntéssel okirat és jubileumi juttatás jár.

Szepetnek Községi Önkormányzat nevében megbecsülésünk jeleként születésnapja alkalmából Vlasicsné Fischl Timea polgármester asszony és Szalai-Gaál Mónika jegyző asszony adta át azt az emléklapot, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök úr írt alá.

 Szepetnek Községi Önkormányzat nevében szívből kívánunk Nusi néninek nagyon jó egészséget, sok örömteli napot saját maga és családja örömére.

A karácsonyi fenyőfák gyűjtési napja:

2018. január 12. péntek és január 26. péntek.

 

szallitasinaptar2018

 

Tisztelt Szülők!

 

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.), valamint a 15/1998. (IV.30.) NM rendelet 2017. január 01-től hatályos rendelkezései szerint, amennyiben a bölcsődei ellátásra az adott településen legalább 5 gyermek tekintetében igény jelentkezik, vagy a település 3 év alatti lakosainak száma meghaladja a 40 főt, a települési önkormányzat köteles gondoskodni a gyermekek bölcsődei ellátásáról.

Szepetnek községben 2011. óta biztosítjuk a bölcsődei ellátást előbb Családi Napközi, 2017. január 01-jétől Családi Bölcsőde formájában. A Szolgáltatásról szóló tájékoztatót most ismét közzétesszük.

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy a bölcsődei ellátásra vonatkozó igényüket jelen felhíváshoz mellékelt - a szülő/ törvényes képviselő által aláírt - Nyilatkozat nyomtatványon jelezhetik 2017. december 15-ig.

A nyilatkozat az előzetes igényfelmérést szolgálja, kitöltésével nem keletkezik beíratási kötelezettség.

A nyilatkozat megtalálható a Királyi Pál Óvoda és ÁMK-ban az óvodatitkárnál, valamint az Önkormányzati Hivatal titkárságán.

         

                                                       Szalai-Gaál Mónika jegyző

  IMG 20171123 0001                                                                                       

 

 

IMG 20171123 0002        

Egy hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek, melynek meg kell nyilvánulnia a társadalom tagjai, közösségei részéről is.

Szabó Miklósné 2017. július 18-án töltötte be a 95. életévét.

 

 IMG 3914

Bővebben
Lap tetejére